ExpatDental


Team

We erkennen dat al onze patiënten uniek zijn en de tandheelkundige zorg verdienen die hun individuele behoeften weerspiegelt. We verwelkomen u en uw gezin graag en kijken er naar uit om met u samen te werken.

Behandelingen

Wij bieden uitgebreide tandheelkundige zorgdiensten.

 • Algemene tandheelkunde
 • Preventieve zorg
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Spoedeisende tandheelkundige zorg
 • Prijzen

  De tandheelkundige tarieven zijn in Nederland wettelijk vastgesteld door het Nederlandse Zorgautoriteit (NZA).
  Het tarieven overzicht kunt u hier downloaden.

  Prijsboekje

  Aanmelden als patiënt


  Aanmelden als patiënt

  Schrijf je nu in en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak

  Naam
  Telefoon
  Email

  Praktijk


  Behandelingen


  Preventieve en diagnostische diensten

  Controle en gebitsreiniging

  Preventieve zorg is belangrijk om uw gebit gezond te houden. Wij verzorgen regelmatige controles en gebitsreinigingen voor het hele gezin.

  Tandheelkundige zorg voor kinderen en kindertandheelkunde

  Met onze kindvriendelijke tandartsen behandelen we jonge kinderen en zijn we de beste plek om uw kleuters en kinderen in de basisschoolleeftijd voor hun eerste controle te brengen.

  Nood tandarts bij mij in de buurt en spoedeisende tandheelkundige zorg

  We kunnen helpen bij een tandheelkundige noodsituatie. Door onze ruime openingstijden kunnen wij u behandelen wanneer u dat nodig heeft. Heeft u kiespijn of krijgt u een ongeluk, neem dan contact met ons op. We kunnen afspraken op korte termijn plannen.


  Basisdiensten

  Tandvullingen Holten

  Als u zich zorgen maakt over een gaatje, laat ons uw tanden dan repareren met tandkleurige vullingen.

  Wortelkanaalbehandeling en endodontie

  Als u momenteel tandpijn heeft, nodigen wij u uit om een afspraak met ons te maken om te kijken of u een wortelkanaalbehandeling nodig heeft. We voeren regelmatig wortelkanalen uit om infecties te verwijderen en het gebit van onze patiënten te redden.

  Tandvleesbehandeling voor gingivitis en parodontitis

  Als u problemen heeft met uw tandvlees, plan dan een consult met ons in. Ons team richt zich op de preventie, diagnose en behandeling van tandvleesaandoeningen en zal ervoor zorgen dat uw tandvlees gezond is en behandeld wordt voordat het te laat is.

  Tanden bleken

  U kunt profiteren van een procedure voor het bleken van tanden op ons kantoor, waar we bekend staan om het verbeteren van de glimlach van onze patiënten.

  Nachtwacht voor klemmen en tandenknarsen

  Word je wakker met hoofdpijn, tanden of kaakpijn? Het kan zijn dat u een nachtwaker nodig heeft, en als dat zo is, kunnen wij u er een bieden die is ontworpen om uw mondgezondheid en zelfs uw slaapkwaliteit te verbeteren.

  Tandextracties

  Vraagt u zich af wanneer een tandextractie nodig is? Neem contact met ons op en we bespreken met u uw mogelijkheden.


  Belangrijke diensten

  Cosmetische tandheelkunde en tandfineer

  Als u tanden heeft waar u niet tevreden mee bent, moderne cosmetische tandartsen maken het gemakkelijker dan ooit om de glimlach te krijgen die u altijd al wilde hebben. Als je een boost in je zelfvertrouwen nodig hebt, een mooiere glimlach wilt of je zorgen maakt over gezondheidsrisico's door overvolle tanden, dan kunnen wij je helpen.

  Tandkronen en tandbruggen

  Wij bieden tandkronen voor patiënten die hun tanden hebben beschadigd of wortelkanaalbehandelingen hebben gehad. Kronen kunnen een beschadigde tand beschermen en kunnen ook worden gebruikt om bruggen te maken om ontbrekende tanden te vervangen.

  Implantaatprocedures en implantaatkronen

  Als u een tand mist, is het vervangen van de ontbrekende ruimte door een tandheelkundig implantaat een populaire en geweldige keuze die natuurlijk aanvoelt.

  Smile Makeover en Smile Design

  We kunnen je uiterlijk verbeteren met een smile make-over. Door een prachtige glimlach te creëren, kunnen we je helpen er op je best uit te zien en je op je best te voelen.

  Kunstgebitten en gedeeltelijke prothesen voor tandvervanging

  Als u een tand heeft verloren, kunnen kunstgebitten en gedeeltelijke prothesen als vervangende oplossing worden gedragen.

  Team


  Beatris Lupu

  Ervaren professional sinds 2001.

  Ze volgde tal van cursussen en conferenties in Nederland of in het buitenland en dit heeft haar expertise vergroot en haar diagnostische en behandelvaardigheden verbeterd.

  Beatris beheerst esthetische en cosmetische herstellende tandheelkunde, haar vaardigheden heeft zij opgebouwd tijdens een eenjarige cursus bij Advanced Dental Seminars in Londen, VK 2014.

  Ze heeft ervaring met:

  • wortelkanaalbehandelingen
  • restauraties met composiet
  • porcelein facings
  • kroon en brug werk

  Haar filosofie is gebaseerd op de overtuiging dat de mondholte van de patiënt een dynamische omgeving is die vanaf het eerste consult door de jaren heen op de meest realistische en voorspelbare manier moet worden voorzien.

  Haar doel is om zoveel mogelijk te behouden van de tandstructuur en een kwaliteitsbehandeling te geven met een maximaal esthetisch resultaat.

  Jack Plooij

  Jack heeft in 1986 zijn studie tandheelkunde aan de vrije Universiteit succesvol afgerond om vervolgens van 1986 tot 1991 onderzoek/promotie Overkappingsprothese op implantaten versus natuurlijke elementen in mKU Nijmegen af te ronden.

  Hij is al sinds 1991 werkzaam in tandheelkunde en heeft vele jaren ervaring als implantoloog en heeft passie voor zijn vak en is erg betrokken bij zijn patienten.

  Arwa Abdulhadi

  In 2004 heb ik mijn diploma Bachelor of Health behaald aan de Hogeschool Inholland te Amsterdam. Sindsdien ben ik begonnen met werken als mondhygiënist. Tot de dag van vandaag werk ik met veel plezier en passie.

  Mijn doel is dat het hele gezin naar de mondhygiënist komt. Want een gezond gebit begint bij de mondhygiënist. Door mijn werkervaring in de afgelopen 15 jaar heb ik veel geleerd over het gebit en de mondgezondheid, voeding t.b.v. de mond, maar ook over de omgang met verschillende leeftijdsgroepen. Van kinderen met de eerste tandjes tot ouderen met implantaten. Ook angstige patiënten kunnen bij mij terecht.

  Sharita Bissumbhar

  Hooggeschoolde en toegewijde tandhygiënist met 10 jaar ervaring in het bieden van uitgebreide mondzorg. Vaardig in parodontale behandeling en toegewijd aan het bevorderen van optimale mondhygiënepraktijken.

  Gespecialiseerd in het leveren van uitzonderlijke zorg aan patiënten van alle leeftijden, volwassenen en kinderen.

  Contact


  Adress:

  • Westduinweg 232S
  • 2583AK The Hague
  • The Netherlands
  Map

  Phone: +31 70 7370630

  Email: info@expatdental.nl

  Accepteren voor verwerking van persoonlijke gegevens

  De informatie die op dit formulier wordt verstrekt, is persoonlijk en valt onder de bescherming van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij nemen uw persoonlijke gegevens serieus en hanteren de AVG-regels bij de verwerking ervan. Onze tandartspraktijk zal uw persoonlijke informatie uitsluitend gebruiken of delen met partners met als enige doel u tandheelkundige zorg te bieden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet bekendmaken aan derden, tenzij wettelijk vereist.

  Door dit patiëntenregistratieformulier in te vullen, geeft u toestemming aan onze tandartspraktijk om uw persoonlijke gegevens te verwerken met als doel tandheelkundige zorg te bieden. Neem gerust contact met ons op als u vragen of zorgen heeft over hoe wij uw persoonlijke informatie beheren.

  Bedankt dat u onze tandartspraktijk uw vertrouwen heeft geschonken. Wij zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke tandheelkundige zorg.